Prochaines Journées de Ressourcement 1 & 2 Juillet

À propos de cet atelier

Je lichaam is moe van de afgelopen winter en tegelijk voelt het de groeikracht van de lente. Dit is de periode van vasten en zuiveren om balast op te ruimen zodat nieuwe intenties vrij kunnen bewegen. Hoe kan je intenties in beweging brengen?

Door je af te stemmen op het ritme van je lichaam en van je omgeving.

Het Cranio-Sacrale ritme of lichaamsritme verloopt synchroon met de embryologische ontvouwing.

De fase van ‘innesteling’ stemt overeen met het seizoen van ‘zaaien en planten’.

Tijdens deze herbronningsdag maak je dieperliggende spieren wakker, zoals de PSOAS en het DIAFRAGMA. 

Zachte en vloeiende bewegingen LOSSEN STAGNATIE OP en brengen nieuwe VEERKRACHT. 

Over de herbronningdagen

 Het Ritme van je Lichaam

Door je af te stemmen op het ritme van je lichaam geraak je terug in balans met de natuur en haar seizoenen. Een veilige en geborgen aanwezigheid en lichte aanraking kan voldoende zijn om te ontspannen en terug te keren naar de eenvoudige gewaarwording van je natuurlijke zelf. Je geeft de boodschap aan je lichaam dat je mag bestaan.

De Herbronings-dagen zijn afgestemd op de seizoenen met de inwaarts en itwaarts-gerichte perioden van licht -en donker, met de winter-en zomerzonnewende zaaien en ontkiemen tijdens de vroege lente groeien en openbloeien, tijdens de lente volle expansie in de zomer oogsten in de late zomer en herfst afsterven in de late herfst en stilte en rust tijdens de winter

Deze herbronnings-dagen worden aangeboden in samenwerking met Greta Leire, Trancedans-facilotator en kleur en loopbaancoach, Greta Leire https://www.gloedenkleur.be/gloed

Martine Hoerée helpt je te vertragen en mee te drijven op je oceanisch gevoel van eenheid via zachte aandacht, bewuste aanraking en beweging op muziek.

Met Greta Leire exploreer je geblinddoekt je eigen dans als een innerlijke reis waarin je nieuwe inzichten kan verwerven en creatieve oplossingen vinden voor vraagstukken in je leven. Trancedans is als een gebed voor transformatie in en buiten jezelf.

Begeleider
Duration
1 dag
Prijs
€75

Andere workshops

No results found.

Vous avez une question ? Faites-nous savoir !

Nous sommes heureux de vous aider. Vous avez une question sur un traitement, un atelier ou une formation ? N’hésitez pas à nous contacter.